Frokostordning
At få frokosten leveret i køkkenet hver dag er nemt og simpelt, og I slipper for at tænke på indkøb og opvask.
Larsen Catering tilbyder en lækker frokostordning, tilberedt af professionelle kokke, Vi går ikke på kompromis med råvarerne, og vores retter er sunde, nærende og velsmagende.
Frokostordningen koster fra 52,- kr. pr. kuvert om dagen. Dertil kommer et leveringsgebyr, som fastsættes efter antal kuverter m.m.
Daglight indhold i menuen:
- Varm ret - populære lune retter til både damer og mænd, store og små.
- Fyldig salat - alternativ til varm ret, rig på kulhydrater, fibre, proteiner, koldpressede olier, antioxidanter, kerner, nødder, m.m.
- Pålæg - 2 slags sunde klassikere med et lille twist til rugbrødsmaden
- Grøn salat - med 7-8 friske toppings - dressing on the side
- Desserten / Osten - hjemmebagt/lavet kage eller dessert samt gode oste med druer eller lignende leveres ugentligt.
- Brød - Groft, fiber- og kernerigt rugbrød samt varierende hjemmebagt brød.
Service
Vi sørger altid for nem og hygiejnisk levering af jeres frokostordning.
Frokosten leveres på porcelæns- eller stålfade, samt i termokasser som vi tager med næste dag, når vi kommer med dagens frokost.
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte den perfekte frokostordning til din virksomhed?
Kontakt os eller på 51 26 08 45
Eksempel på ugeplan:
Mandag:
Kalkunsnitzel med provencale sauce og ½ bagt krydderkartoffel
Krydderkam med chilimayonnaise og peberfrugt
Ristet torskerogn med bulgur, feta, spinat og frisk grønt
Oksefilet og kartoffelsalat med radiser, agurk og purløg
Salatbar med 9 komponenter, dressing, hjemmebagt brød og smør
Tirsdag
Garam marsala Kylling med vilde ris og mangochutney
Hamburgerryg med italiensk salat og karse
Laksetærte med courgette og aubergine
Hvidløgsost og gouda med syltet valnød
Salatbar med 9 komponenter, dressing, hjemmebagt brød og smør
Onsdag
Biksemad med spejlæg og rødbede
Salat med chorizopølse, seranoskinke, oliven og kapersblomster
Stegte sild i lage med rødløg og dild
Kyllingepålæg med spinat og æggestand
Salatbar med 9 komponenter, dressing og hjemmebagt brød
Torsdag
Tacoskaller med oksekød, peberfrugt, agurk tomat og guacamole
Tunsalat med agurk, majs, ris, salat og kogte æg
Ribbensteg med rødkål og surt
Salatbar med 9 komponenter, dressing og hjemmebagt brød
Fredag
Brændende kærlighed med løg, bacon og champignoner
Blandet pålæg med tilbehør
Olivenpølse med remoulade og ristede løg
Bønnesalat med pil selv-rejer og krebs
Salatbar med 9 komponenter, dressing og hjemmebagt brød
Frugtordning
Når du nu er i gang med at finde den perfekte frokostordning for dine medarbejdere, hvorfor så ikke tilbyde dem en frugtordning, hvor en kurv med frisk frugt kan hjælpe medarbejderene til en sund snack, når blodsukkeret falder? Flere undersøgelser har vist, at en frugtordning sætter gang i effektiviteten.
Fordelen ved at vælge samme leverandør til både en frokost- og frugtordning er, at du sparer leveringsgebyr og adminstrationen ved at have to leverandører.
Vælger du en frugtordning, bestemmer du selv hvor ofte, du vil have frugten leveret. Sortimentet er traditionel frugt med et islæt af eksotisk frugt. Større virksomheder får typisk leveret frisk frugt via deres frugtordning hver dag. Frugten leveres i en kurv/kasse, men kan fordeles til medarbejderne i skåle eller kurve på skriveborde, i mødelokaler, receptionen, kantinen eller i større mængder i en frugtbod på fællesarealer. Med en frugtordning, er det nemmere for medarbejderne at have adgang til frugten og de dropper måske de mere usunde alternativer.
Virksomheder, der vælger en frugtordning, vil gerne gøre en indsats for at have sunde medarbejdere. Mange voksne får ikke spist de 600g frugt og grønt hver dag, som Kræftens Bekæmpelse anbefaler, men ved at vælge at tilbyde en frugtordning, kan man hjælpe medarbejderne lidt på vej og på den måde sikre friske og sunde medarbejdere.